Днес приемам поста на служебен министър на туризма с мисълта

...
Днес приемам поста на служебен министър на туризма с мисълта
Коментари Харесай

Илин Димитров: Трябва да сме готови за обезпечаване на туризма при силна ковид вълна

" Днес одобрявам поста на длъжностен министър на туризма с мисълта за идната работа и с ясното схващане за отговорностите и значимите задания, които предстоят, провокациите пред туристическия бранш и упованията, с които екипът ни е претрупан. "

Това съобщи при встъпването си в служба служебният министър доктор Илин Димитров , който одобри ръководството на институцията Христо Проданов .

Димитров благодари своя предходник за направеното до тук и за положителното институционално съдействие с непрекъснатата парламентарна Комисия по туризъм, която Илин Димитров оглавяваше в границите на 47-то Народно заседание.
 Изплатиха над 7 млн. лева на хотелиери, настанили украински бежанци
Изплатиха над 7 млн. лева на хотелиери, настанили украински бежанци

Това заяви Министерството на туризма

Димитров очерта някои от най-неотложните задания, които предстоят, оповестиха от Министерството на туризма. Той изясни, че първо би трябвало да се направи всичко допустимо незабавно да бъде ускорена отчетността на Програмата за филантропично подкрепяне на бежанци от Украйна . Другата предпочитана задача за Илин Димитров е решаването на проблемите със забавените категоризации на туристическите обекти .

Трябва да сме подготвени и за застраховане на работата на бранш туризъм при мощна вълна от COVID-19 през есента , акцентира той. По думите му следва дейна работа по подготовката на зимния сезон и подпомагането на сектора за договаряне на лято 2023.

Служебният министър на туризма разгласи също, че възнамерява съответни ограничения и дейности по редица настоящи тематики и политики , които ще подкрепят и заздравят бизнеса в бранш туризъм, като дейна работа и срещи с браншовите организации, умна цифрова рекламна акция, партньорства с интернационалните организации и доста други съответни стъпки.
 Министерство на здравеопазването стартира подготовка за възможна тежка коронавирус обстановка
Министерство на здравеопазването стартира подготовка за възможна тежка коронавирус обстановка

Служебният министър приема поста като голяма отговорност, въпреки и за къс интервал

Христо Проданов пожела триумф на служебния министър и акцентира, че оставя в положителни ръце едно подредено министерство.

" Много се веселя да поздравявам с добре пристигнал Илин Димитров, който до неотдавна бе ръководител на Комисията по туризъм. Вярвам, че ще имаме последователност в нашия бранш. Туристическият отрасъл го познава и го приема добре. Радостен съм, че оставям министерството в сигурни ръце ", сподели той.

Проданов подари на Илин Димитров икона на Св. Георги с пожеланието да го закриля и да му оказва помощ във значимата задача, с която се заема.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР