Днес, през този месец, настъпи глобален, исторически, културен разрив, това

...
Днес, през този месец, настъпи глобален, исторически, културен разрив, това
Коментари Харесай

Володимир Зеленски даде първо интервю за руски журналисти от началото на военните действия

„ Днес, през този месец, настъпи световен, исторически, културен раздор ", това сподели Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в първото си изявление за съветски публицисти от началото на войната, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия ТВ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3329
" Разривът е световен. Това не е просто война. Мисля, че това е доста по-лошо ”, сподели още президентът

С президента на Украйна разговаряха основните редактори на " Медуза " Иван Колпаков, на телевизионния канал " Доджь " ( " Дъжд " ) Тихон Дзядко, журналистът и публицист Михаил Зигар, който зададе на Зеленски и един въпрос от името на основния редактор на " Новая газета " и нобелов лауреат Дмитрий Муратов, и кореспондентът на " Комерсант “ Владимир Соловьов.

Три от медиите (без " Комерсант " ) имат огромни проблеми с управляващите в Москва.

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога също съобщи, че е подготвен да разисква безпристрастен статут, статут на страна без нуклеарни оръжия, само че в случай че получи гаранции за сигурност.

В договарянията с Русия се разисква и признаването на съветския език за формален в Украйна, съобщи Зеленски и добави: " Споразумение с Русия допустимо, единствено в случай че съветските сили се изтеглят от страната ", съобщи БНР.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР