Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще бъде

...
Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще бъде
Коментари Харесай

Идва захлаждане, на места ще превали

Днес през страната ще премине леден атмосферен фронт. Ще бъде облачно, с превалявания от дъжд основно в Южна България и североизточните региони . Вятърът ще е сдържан от северозапад, в източните региони – от североизток и с него ще нахлува леден въздух . Дневните т емператури ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София – към 8°. Вечерта от северозапад облачността ще стартира да се раздира и да понижава.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно, на доста места – с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, под 1000 м – от дъжд и сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде към 3°, на 2000 м – към минус 2°. 

През идващите дни ще има променлива, постоянно забележителна облачност, г лавно в Източна България ще има и превалявания , на повече места – в четвъртък. Вятърът ще е от запад-северозапад, в сряда – до сдържан, в четвъртък – ще се усили. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, дневните едва ще се покачат и оптималните ще са сред 10° и 15°. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР