Днес премиера събира щаба и здравния министър. Лекарите – специалисти

...
Днес премиера събира щаба и здравния министър. Лекарите – специалисти
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Мерките сигурно ще се удължат - нищо ново и страшно, надценихме хората

Днес премиера събира щаба и здравния министър. Лекарите – експерти в щаба настояваме за " трите Д " – дисциплинираност, стерилизация и отдалеченост. В интерес на твоето здраве и здравето на близките. Много е евентуално изключителната епидемиологична конюнктура да бъде удължена. Това е политическо значимо решение. Всичко се взима със съществени причини. За всичко е въображаемо авансово какво ще се направи, в случай че стане по този начин или другояче. Нищо трагично няма да има. Нищо ново няма да има. Просто да не се събираме доста хора, постоянно да си мием ръцете и нищо изключително и извънредно. 
Това сподели пред Българска национална телевизия шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф. доктор Тодор Кантарджиев.
Не може да се каже,че е неточност отпадането на ограниченията, когато се взема решение на политическо равнище. Обикновено се разчита, че хората към този момент знаят какво да вършат. Последните 10 дни обаче демонстрираха, май че малко беше надценено съзнанието на хората. Гледам ги събират се близко, като отвързани. Нямаше потребност, чак толкоз да се съкратява дистанцията, акцентира професора.
РЗИ удостовери, че учителки от детска градина в София ходили в Сърница, само че не знае там ли са се заразили
Очаквайте детайлности.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР