Днес предстои важна среща за бъдещето на нападателя на Тотнъм

...
Днес предстои важна среща за бъдещето на нападателя на Тотнъм
Коментари Харесай

Шефовете на Байерн на крака в Лондон за заключителни преговори за Кейн

Днес следва значима среща за бъдещето на нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Главният изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен - Ян-Кристиан Дреесен, и техническият шеф Марко Непе ще дойдат през днешния ден в Лондон за среща с президента на „ шпорите “ - Даниел Леви, пишат Daily Mail и The Mirror.

Играчите на Тотнъм се завърнаха в британската столица след турне в Австралия и Югоизточна Азия, а пък упоменатите двама шефове не отпътуваха с Байерн за тяхното турне в Азия, с цел да могат да приключат договорката за Кейн. Предишната оферта на баварците бе за 80 милиона евро (70 милиона паунда) плюс бонуси. Очаква се през днешния ден представителите на немския клуб да насочат ново предложение.

Bayern Munich to step up Harry Kane chase with top figures set to jet to London after £70m bid rejected

✍️.
— Mail Sport (@MailSport)
Според информациите, немският клуб е подготвен да стигне котата от 100 милиона евро (86 милиона паунда), които може и да бъдат задоволителни за договорка с Тотнъм, макар че лондончани упорстват за 116 милиона евро (100 милиона паунда).

Самият Кейн, който през днешния ден навършва 30 години, желае да премине в Байерн. Ръководството на Тотнъм към този момент му е предложило нов контракт, само че той не счита да го подписва, която слага Байерн в мощна позиция, тъй като през януари клубът може да подпише авансово съглашение с нападателя и през идващото лято да го вземе като свободен сътрудник.

Harry Kane transfer: Bayern Munich chiefs fly in for Daniel Levy meeting with new offer
— Mirror Football (@MirrorFootball)
The Telegraph даже твърди, че от Байерн са склонни да включат алтернатива за назад откупуване на играча от Тотнъм след време, което ще му даде опция той да се завърне в клуба в края на кариерата си.

Според някои източници, Даниел Леви е бил по-склонен на сделка с Пари Сен Жермен, само че самият Кейн не желае да върви в Париж, а избира да заиграе на „ Алианц Арена “.

Bayern Munich ramp up Harry Kane pursuit as executives fly in for £86m Daniel Levy talks

✍️
— Telegraph Football (@TeleFootball)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР