Днес предизборната обиколка на председателя на Възраждане“ Костадин Костадинов се

...
Днес предизборната обиколка на председателя на Възраждане“ Костадин Костадинов се
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Не продавайте гласа си! Гласувайте по съвест!

Днес предизборната обиколка на ръководителя на „ Възраждане “ Костадин Костадинов се организира в област Габрово . След като се срещна с поданици на града, на пешеходната улица в Габрово, Костадинов се насочи към Севлиево , където към този момент го чакаха симпатизанти на площада в града.

Докато ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и претендентите за народни представители от листата в региона – Даниел Петров и Йордан Андреев , разговаряха с жители, на площада се появи мъж, който взе да задава въпроси на всеослушание.

Мъжът крещейки, явно с цел да го чуят всички, сподели, че се интересува за какъв брой „ Възраждане “ купуват един глас , тъй като, цитираме: „ гербаджиите дават по 100 лева “.

Пред очите на събралото се голям брой представителите на „ Възраждане “ подадоха сигнал в полицията и крещящият мъж беше предаден на органите на реда. В момента той е арестуван в Министерство на вътрешните работи. Припомняме, че освен пазаруването, само че и продаването на гласове е закононарушение. Във връзка с това Даниел Петров и Йордан Андреев ще проследят, какво ще бъде наказването на индивида , който пред десетки поданици на Севлиево предложи да продаде гласа си.

„ Ако разделим 100 лв. на 1460 дни, толкоз са дните на един парламентарен мандат от 4 години, ще получим 0,07 лева дневно. Българските жители, които продават гласа си за 100 лева, ще получат толкоз. Нашето бъдеще, бъдещето на децата и внуците ни не коства шест-седем стотинки на ден. Ако някой ваш другар е решил да продаде гласа си, разубедете го и го убедете да гласоподава по съвест. Не оставяйте ориста си в ръцете на нечестните. България няма време. Агитирайте всички да излязат и да гласоподават, тъй като единствено високата изборна интензивност ще понижи силата на купения и корпоративен избор “ , разяснява случилото се Костадинов пред събралото се голям брой, след което диалозите по значимите за страната ни тематики продължиха.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Костадин Костадинов: „ Възраждане “ изрично ще работи дружно с „ Алтернатива за Германия “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР