Днес преди обяд все още облачността ще е значителна, но

...
Днес преди обяд все още облачността ще е значителна, но
Коментари Харесай

Пролет по празниците: Градусите се вдигат, слънцето ще ни се усмихва

Днес преди обяд към момента облачността ще е забележителна, само че бързо ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, северно от планините краткотрайно мощен югозападен вятър. Ще се затопли и оптималните температури ще са сред 5 и 10 градуса, тук-там в Северна България до 13, в София 7 градуса. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско до междинното за месеца.
Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 6-8 градуса. Температурата на морската вода е към 9 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към минус 2.
През два от коледните дни (събота и неделя) ще духа до сдържан, тук-там северно от планините и в Източна България, краткотрайно мощен югозападен вятър. Облачността ще е раздрана, в събота към момента най-вече висока и междинна, в неделя ще се усилва и вплътнява, а по-късно денем на обособени места в Северозападна България ще превали слаб дъжд.
Преобладаващите дневни температури ще са сред 8 и 13 градуса, тук-там в Северна България и източните региони до към 16 градуса, а минималните в по-голямата част от страната ще са позитивни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР