Днес преди обяд ще преобладава време със значителна облачност и

...
Днес преди обяд ще преобладава време със значителна облачност и
Коментари Харесай

Днес ще бъде мрачно, дъждовно, но топло

Днес преди обяд ще доминира време със забележителна облачност и тук-там ще превали дъжд. След обяд облачността ще намалее. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 21° C и 24° C.
Атмосферното налягане ще се покачва.
над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. По-значителна ще е облачността в западните региони, където на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса, по морския бряг - сред 13 и 17 градуса.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва.

В планините облачността ще е по-често забележителна, като повече слънчеви часове ще има в Източна България. На места основно в югозападните масиви ще има краткотрайни валежи, допустимо е и да прегърми. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 15 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност в часовете преди обяд по северното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Дневните температури ще доближат 13-17 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР