Днес преди обяд ще е слънчево, предаде БНТ. След обяд

...
Днес преди обяд ще е слънчево, предаде БНТ. След обяд
Коментари Харесай

Отново слънце до обяд, после облаци и дъжд

Днес преди обяд ще е слънчево, съобщи Българска национална телевизия. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в западната половина от страната ще превали временен дъжд. По-интензивни и съпроводени с гръмотевици ще са преваляванията в Северозападна и Централна Северна България. Там ще има условия и за градушки. Преди обяд в Дунавската низина и Източна България ще духа до сдържан западен вятър, само че до вечерта ще отслабне, а тук-там и ще стихне. Минималните температури ще са сред 9° и 14°, оптималните температури - сред 23° и 28°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан западен вятър, който до вечерта ще стихне. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 14°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд тук-там ще превали временен дъжд, по старопланинското било и ще прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР