Днес преди обяд ще е предимно слънчево с разкъсана висока

...
Днес преди обяд ще е предимно слънчево с разкъсана висока
Коментари Харесай

НИМХ: Идва дъжд, но времето ще е топло

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. В следобедните часове облачността от запад краткотрайно ще се усили и вечерта тук-там в Северна България ще превали дъжд. Ще духа до сдържан, в Западния Предбалкан – краткотрайно мощен югозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще са сред 17° и 22°, в София – към 17°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има раздрана висока облачност, която вечерта ще се усили и снижи, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 21°, на север от нос Калиакра: 14°-15°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 50 мин. и залязва в 18 ч. и 24 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 33 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 48 мин. и изгрява в 20 ч. и 29 мин. Фаза на луната: два дни след пълнолуние.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР