Днес преди обяд ще е предимно слънчево. Около обяд и

...
Днес преди обяд ще е предимно слънчево. Около обяд и
Коментари Харесай

Денят започва със Слънце, следобед се заоблачава

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево. Около обяд и до среднощ, на доста места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии и градушки. Вятърът в Дунавската низина ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан, а в крайните източни региони - от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса, по-ниски по Черноморието, за София – към 28, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месец юни (946 хПа) и едва ще се намали.

В планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали временен дъжд с гръмотевици. На обособени места в Рило-Родопската област явленията ще са по-интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра – към 15.

По Черноморието денем ще доминира слънчево време. Късният след обяд, основно по Северното Черноморие ще се развива купесто-дъждовна облачно и тук-там там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 21-25 градуса. Температурата на морската вода е 21-22. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР