Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд отново

...
Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд отново
Коментари Харесай

Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в Южна България ще превали и прегърми. По-значителни ще са явленията в югоизточните региони от страната. След пладне в Дунавската низина ще се появи до сдържан западен вятър. Привечер от запад облачността ще се усили и в Западна България ще стартират превалявания и гръмотевични стихии, които ще продължат и през нощта против събота и ще обзет страната. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°.

 

Преди обяд в планините ще бъде най-вече слънчево. След пладне ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. В обособени региони преваляванията ще са интензивни. Ще духа сдържан, по билата краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 10°. През нощта против събота явленията ще продължат.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Максимални температури на въздуха: 25-27°. Температурата на морската вода е 18-20°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР