Днес преди обяд ниската облачност ще се разкъсва и намалява

...
Днес преди обяд ниската облачност ще се разкъсва и намалява
Коментари Харесай

До обяд ще е слънчево и ясно, след това отново ще превали и прегърми

Днес преди обяд ниската облачност ще се раздира и понижава и в множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. След обяд основно в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там още веднъж ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София – към 28°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 27-30°. Температурата на морската вода е 25-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на обособени места ще са обилни по количество. Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°.

През идващите дни температурите ще останат без основна смяна. В петък сутринта ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд ще има краткотрайни, само че обилни нараствания на облачността. Превалявания ще има на малко места в Източна България и планинските региони на Западна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. През почивните дни ще бъде съвсем без превалявания. Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР