Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава

...
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще преобладава
Коментари Харесай

Предстои леко захлаждане

 Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над югоизточните региони. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Южна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър, който след обяд в Източна България ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 27° и 32°.

В петък ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планините ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 28° и 33°. През почивните дни над Централна и Източна България ще се задържи най-вече слънчево.

Над Западна ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има условия за краткотрайни превалявания, след обяд краткотрайно интензивни и обилни по количество, с гръмотевични стихии. Температурите ще са с 2-3 градуса по-ниски. През новата седмица времето ще бъде слънчево и малко по-топло. Вятърът ще е слаб, от североизток.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР