Днес преди обяд бе задържана престъпната група, която е извършвала

...
Днес преди обяд бе задържана престъпната група, която е извършвала
Коментари Харесай

Хванаха група, извършвала въоръжени грабежи на бензиностанции в София

Днес преди обяд бе арестувана незаконната група, която е правила въоръжени грабежи на бензиностанции в столицата. Акцията е под управлението на прокуратурата и се организира в столичния квартал „ Христо Ботев ".
Има арестувани лица, които са с най-малко две висящи каузи. На място има чиновници на полицията и жандармерията.

Обещах страната да свърши това, което от дълго време трябваше да свърши във връзка с битовата престъпност. Обявяваме война на битовата престъпност.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев, който дойде на място в столичния квартал „ Христо Ботев ", където се прави профилирана интервенция по линия на битовата престъпност.

Тези, които убиват, изнасилват, тормозят възрастни жители по селата, крадат, грабят, би трябвало да премислят държанието си, съобщи Гешев и заяви, че протичащото се не е инцидентна акция, това е акция. Започват регулярни акции против битовата престъпност в цялата страна, съобщи още Гешев.

Задържано е едно лице, търсят се още четири, заяви от своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.

Главният прокурор заяви, че разкритата група, с изключение на с кражби на бензиностанции, се занимавала с грабежи, обири и лишаване на моторни транспортни средства.

Въпросната група е правила закононарушения освен в София, и на територията на Столична дирекция на вътрешните работи, само че и отвън страната. Бандитите са се пробвали да оберат магазин за цигари предходната вечер.

Иван Гешев добави, че в целия квартал „ Христо Ботев " се прави профилирана интервенция във връзка с битова престъпност, ревизира се контингентът с повече от едно висящи каузи, досъдебни производства и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР