Днес пред БНТ Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, изяви надежда

...
Днес пред БНТ Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, изяви надежда
Коментари Харесай

Томислав Дончев призова за баланс и партньорство с ПП-ДБ след предсрочните избори

Днес пред Българска национална телевизия Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, изяви вяра за баланс партньорство сред ГЕРБ и ПП-ДБ, в случай че двете партии още веднъж седнат на една маса на договаряния.

За връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ Дончев уточни: " Ако една връзка е станала невъзможна, кой е отговорен - този, който я приключва или този, който я е направил невъзможна? "

По процедурата за назначение на длъжностен министър председател Дончев отхвърли да уточни желания. " Нека Радев реши ", съобщи той и добави, че се надява служебният министър председател да не разгрява политическите пристрастености, с цел да се проведат след него едни почтени избори.

Според него за длъжностен министър председател би породил подозрения в честността на изборите и непрекъснати мнения, че ГЕРБ владее служебното държавно управление.

" Нека има служебно държавно управление, което наподобява оптимално неполитическо и да създадем едни спокойни и почтени избори ", съобщи той.
 Димитър Радев не споделя ще одобри ли да е длъжностен министър председател
Димитър Радев не споделя ще одобри ли да е длъжностен министър председател

Срещите при президента за длъжностен министър председател стартираха

Томислав Дончев също засегна тематиката за. Ние, сега, на 1 януари 2024 година трябваше да сме влезнали в Еврозоната. Да ви напомня ли? Чия е виновността, ", заключи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР