Днес празнуваме всички светии, които със силата на Светия Дух

...
Днес празнуваме всички светии, които със силата на Светия Дух
Коментари Харесай

Днес Е Денят На Вси Светии! Ето Какво Гласят Поверията За Светлия Празник!

Днес честваме всички светии, които със силата на Светия Дух вършеха и правят чудеса, разпространяваха Евангелието на Спасението и с живота си потвърдиха, че Божият промисъл и всемогъщество работят постоянно и че във всички времена и при всички условия възсияват нови и нови светци и светици, съсъди на Божията берекет и молитвени покровители за нас пред престола на Всевишния.

Църквата Христова е основана от Божия Син - Иисус Христос, осветена е от Светия Дух, изстрадана е и одобрена от апостолите и от светиите. Тя стои крепко и твърдо през вековете, тъй като в нейните основи са вградени мъченичеството, подвигът и кръвта на хиляди и хиляди Христови почитатели.

Спасителят желае от нас да не пазим единствено за себе си своята религия, а да я изповядваме, с цел да се реализира Евангелието на процедура като универсално Богооткровено обучение за всички нации през всички времена. Най-висока стойност има изповядването и признаването името Христово пред неверници, богохулници и богоборци. Христос възвести учението Си не за ангели и за съвършени същества, а за неверната човешка природа. Христос познава и силата на прегрешението.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР