Днес правителството ще приеме управленската си програма, съобщи преди началото

...
Днес правителството ще приеме управленската си програма, съобщи преди началото
Коментари Харесай

Правителството приема днес управленска програма, обвързана с лидерския ангажимент за бюджета

Днес държавното управление ще одобри управническата си стратегия, заяви преди началото на съвещанието министър председателят Николай Денков. Добави, че тя е съгласувана с политическите сили, подкрепящи държавното управление в Народното събрание. Денков обаче акцентира, че програмата е директно обвързвана с бюджетите на страната и без финансово застраховане ще остане просто набор от положителни планове.

" Вчера на бюджетна комисия са взети някои неверни решения, които не обезпечават фиансовата рамка, готова от Министерски съвет и импортирана в Народното събрание. Имам уверението на водачите, че ще поправят тези решения и ще одобряват рамката по този начин, както е подадена от Министерски съвет, с някои изменнеия, само че без да трансформират общия баланс на страната, нужен за недостига до 3%, обвързван с Еврозоната. Надявам се, че водачите ще изпълнят уговорката ", уточни Денков.

Вчера комисията по бюджет и финанси в Народното събрание одобри на второ четене държавния бюджет, като утвърди редица спомагателни разноски, най-много, а решенията в комисията доведоха до такава степен финансовия министър Асен. По-рано през днешния ден след среща сред Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов,, че всички оферти на Василев за приходните ограничения ще бъдат признати, а България ще има бюджет, който ще служи на българските жители.

Днес Денков съобщи, че чака поддръжката в Народното събрание да продължи и през идващите месеци и в съгласие да бъдат изпълнени законодателната и управническите стратегии.

" Това е обвързвано с възстановяване на живота на хората и изискванията за бизнес в България ", уточни министър председателят.

Даде образец с две огромни цели в програмата:

" Във всеки бранш има заложени ограничения ", заключи Денков във връзка програмата, която следва да бъде призната на съвещанието.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР