Днес Погба се прибра в Торино с частен самолет. Според

...
Днес Погба се прибра в Торино с частен самолет. Според
Коментари Харесай

Погба реши да не се оперира

Днес Погба се прибра в Торино с частен аероплан. Според информация на " Гадзета дело Спорт " футболистът е решил да не се подлага на интервенция и ще заложи на консервативно решение на казуса. Това решение е в съгласие както с лекарите на Ювентус, по този начин и с тези на националния тим на Франция.
 Погба отсрочи значимото решение Погба отсрочи значимото решение
Досега хирургическата намеса изглеждаше неизбежна, като имаше два разновидността. Първият бе да бъде отстранена част от менискуса, което означаваше, че той ще отсъства един или два месеца. Това обаче можеше да повреди коляното в дълготраен проект и да не реши казуса изцяло. Втората алтернатива пък бе за интервенция на влакната на менискуса, с което травмата щеше да бъде излекувана един път и вечно. При това състояние обаче футболистът трябваше да почива четири или пет месеца и щеще да пропусне Световното състезание в Катар.

В последна сметка Погба е решил за следващ път да опита да се лекува с консервативни способи, както процедираше и по време на престоя си в Манчестър Юнайтед. Първата част от възстановителния режим ще включва извършения в басейна и във фитнеса, а във втората фаза ще стартира леки тренировки на терен, само че настрана от останалите си съотборници. Това лекуване ще продължи към пет седмици, след което очакванията са, че контузията ще отшуми и футболистът ще може да се завърне в игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР