Днес подписваме едно важно за всички на споразумение. Знаете, че

...
Днес подписваме едно важно за всички на споразумение. Знаете, че
Коментари Харесай

Ще строят детска ясла на скандален терен в Пловдив

 " Днес подписваме едно значимо за всички на съглашение. Знаете, че Областна администрация имаше един парцел, в рамките на Пловдив. Идея на кмета е на този парцел да бъде издигната постройка за всички държавни институции. За мен е огромна чест да решим, даже и мъничко, недостига на детските ясли в Пловдив, които са единствено 16 в града ", съобщи регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева. 

" И по този начин подписваме съглашение е за построявнане на детска ясла за 4 яслени групи за 100 деца, обща повърхност 1200 кв. м. В постройката ще се обитава и ведомството на дирекция  " Социално подкрепяне " на две равнища, с обща застроена повърхност 500 кв. м.  Имаме заричане от фирмата-изпълнител, че постройката ще бъде приключена за 18 месеца. Към сегашния миг нямаме нито едно несъгласие от жители за градежа на детска ясла. Надяваме се всичко да завърши в период. Това ни е парцелът, който ни беше останал. Не желаех да се продава. Мисля, че това е най-хубавото решение за всички страни, " добави Каназирева.

" Държавните институции в Пловдив заплащат към 1 000 000 лв. на година наем. Идеята ми беше да се включат повече държавни служби. Няма по-хубаво от това жителите да бъдат облекчени. Радвам се, че " Социално подкрепяне " ще бъде настанено там. Пловдив има крещяща потребност от ясли и детски градини ", сподели кметът на Пловдив Здравко Димитров.

" Областна администрация и Община Пловдив са един добър партньор на Агенция " Социално подкрепяне ". Цялата палитра от обществени услуги има в Община Пловдив с помощта на господин Димитров ", включи се и Румяна Петкова, изпълнителен директоа на организация " Социално подкрепяне ".

Plovdiv24.bg напомня, че въпросният терен се намира на близо до кръстовището на улица " Братя Бъкстон “ и бул. " Никола Вапцаров “ в пловдивския регион " Южен “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР