Днес по инициатива на председателя на Икономическия и социален съвет

...
Днес по инициатива на председателя на Икономическия и социален съвет
Коментари Харесай

Икономическият и социален съвет ще партнира на Световната банка

Днес по самодейност на ръководителя на Икономическия и обществен съвет /ИСС/ Зорница Русинова  Зорница Русинова Зорница Русинова е магистър по интернационалните стопански връзки от Университета за се състоя среща с Фабрицио Дзарконе, непрекъснат представител на СБ за България, Чехия и Словакия, Европа и Централна Азия, оповестиха от ИСС.

Целта на диалога е да намерим общи хрумвания за общи начинания сред Световната банка и Икономическия и обществен съвет, с цел да реализираме дружно доста по-добър резултат в интерес на хората в България, е споделила ръководителят на ИСС Зорница Русинова  Зорница Русинова Зорница Русинова е магистър по интернационалните стопански връзки от Университета за. Срещата с непрекъснатия представител на Световната банка е една от първите полемики, които ръководителят на ИСС ще инициира и с други институции в България, в които ИСС ще потърси партньорство и нови начинания за ефикасни решения, свързани с превъзмогване на последствията от COVID-19 рецесията и бъдещето развиване на България.

Председателят на ИСС е предложила на Световната банка общи начинания за полемики по съществени стопански и обществени въпроси и е подчертала, че ИСС, като платформа за разговор сред цивилен организации, ще разшири измеренията на резултатите от активността на двете институции.

Постоянният представител на СБ Фабрицио Дзарконе е определил самодейността на ИСС като навременна и нужна и за активността на банката в България. Подкрепата на ИСС е фундаментална за нас, е споделил той, тъй като ще ни обогати с доста нови хрумвания за решения, които СБ предлага на държавното управление.

Зорница Русинова  Зорница Русинова Зорница Русинова е магистър по интернационалните стопански връзки от Университета за е предложила, откакто ИСС одобри своята стратегия и проект за деяние, да се състои втора среща с представителя на СБ у нас през март, на която да се очертаят съответни общи начинания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР