Днес планетата Марс в 16:35 ч ще навлезе в зодиакалния

...
Днес планетата Марс в 16:35 ч ще навлезе в зодиакалния
Коментари Харесай

Азарей: Марс навлиза в Лъв - политиците ще буйстват

Днес планетата Марс в 16:35 ч ще навлезе в зодиакалния знак Лъв и ще остане в неговите владения до 29-ти юли. Периодът е присъщ с интензивни любовни стремежи, нужда от сензитивност и схващане в сантименталните връзки, както и в положителните връзки с децата, предвижда известният астролог Азарей.

Ще сте енергични, дейни и самостоятелни, внушаващи мощна воля. Искреността, честността, прямотата и щедростта ще са ви от изгода. Ще се наслаждавате, в случай че се занимавате с физическа интензивност, като спорт и работа на открито. Физическата активност за наслаждение може да включва танци, сантиментални разходки или художествени проявления, като склуптура и театрално изкуство.

Периодът е добър за художници и музиканти, за олицетворение на концепциите им и вдъхновението им. Има възможност от настъпателност в постигане на креативното показване при писане, както и в удоволствията. Някои от родните политически " звезди " ще се опитат да имат прочувствено буйно държание по време на публични събирания. Все отново предстоят избори.

Ще има наклонност да се търсят развлечения с нападателен темперамент посредством телевизия, кино, спорт, даже посредством безрасъдна интензивност. Желателно е единодушие и разсъдък в другарство с децата, тъй като има възможност да не се поддават на никакъв надзор.

Периодът е удобен за физически игри и спорт с деца, при спазване на разпоредбите за сигурност. При хората, които имат отношение към другите светове ще има блян към нови постижения, физическа устойчивост и предпочитание за спортна интензивност. При останалите хора ще имаме аналогични прояви, само че в една по-груба форма. Може да се появи едно загрубяване в връзките към близките, заради желанието им да ги поучават или направляват.

Очаква ни устойчиво топло, изсъхнало и горещо време за сезона. Температурите ще се покачват. Бъдете действени и щастливи! Нека разсъдъкът ви бъде сателит!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР