Днес PEUGEOT обяви, че световната премиера на изцяло новото 408

...
Днес PEUGEOT обяви, че световната премиера на изцяло новото 408
Коментари Харесай

Новото PEUGEOT 408: Броени дни до премиерата

Днес PEUGEOT разгласи, че международната премиера на напълно новото 408 ще се състои през идната седмица- на 22 юни, и паралелно с това анонсира, че автомобилът минава през финалните си проби преди началото на производството през есента на тази година, с цел да отговори на безкомпромисното равнище на качество и съвършенство, заложени от френската марка.

От PEUGEOT споделят, че все още, с тестови прототипи на са изминати съвсем 1 000 000 километра, като колите са били подложени на всевъзможни пътни и атмосферни условия- от типичен пътни настилки, през макадам, в рисково студено и топло време, на къси и на дълги дистанции. От френската компания разясняват, че всеки един от изминатите изпитателни километри се равнява на няколко десетки в общоприети пътни условия и приложимост.

"Нашата цел е съвършенство ", разяснява Еманюел Лафори, шеф на плана PEUGEOT 408. "Ние работим за инспекция освен на главните механически качества на новото PEUGEOT 408, само че и потребителското му показване или всяка обстановка, с която може да се сблъска потребителя. За всеки тест, ние надхвърляме рестриктивните мерки, както на пътя, по този начин и в лабораториите и на тестовите установки. Изключително сме взискателни със себе си, с цел да реализираме съвършенството, към което се стремим ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР