Днес отвъд селекцията ни остават мачовете на Медведев, Томова и

...
Днес отвъд селекцията ни остават мачовете на Медведев, Томова и
Коментари Харесай

Трите мача от 10 юни, които не трябва да пропускате


Днес оттатък селекцията ни остават мачовете на Медведев, Томова и Ник Кирьос, на които въпреки всичко ви предлагаме да хвърлите по един взор. На четвъртфиналната фаза шампионатите стават все по-оспорвани и стартират да се появяват завладяващи мачове, като тези, които сме избрали по-долу.

Стефанос Циципас – Анди Мъри
Турнир: Щутгарт
Час: Около 15-16 ч.

Анди Мъри се приготвя за дълго чакано завръщане на Уимбълдън и откри сезона си на трева впечатляващо, преодолявайки в поредни сетове О’Конъли и Бублик. Циципас също нямаше някакви проблеми против Щрикер.

Това ще е вторият конфликт посред им след шоуто на US Open през 2021, което стигна до пет сета и приключи с победа на гърка.

Арина Сабаленка – Алисън Ван Уйтванк
Турнир: Хертогенбош
Час: Около 13:30-14 ч.

Арина Сабаленка обичайно е доста мощна на трева и в този момент е пределно стимулирана да извлече максимума от идващите няколко седмици, защото няма да има право да се състезава на Уимбълдън. Тя игра доста мощно в първите си мачове в Хертогенбош, само че в този момент ѝ следва първото същинско предизвикателство. Алисън Ван Уйтванк също се намира в чудесна форма и отстрани сънародничката си Елиз Мертенс в предходния кръг.

Досегашният баланс в съперничеството им е 1-1, като любопитното е, че белгийката печели единствената им борба на трева.

Карен Хачанов – Феликс Оже-Алиасим
Турнир: Хертогенбош
Час: Около 16 ч.

Топ 25 борба на четвъртфиналите в Хертогенбош. Феликс Оже-Алиасим имаше сложен мач против Талон Грийкспор, в който не съумя да сътвори нито една точка за пробив, а трябваше да избавя две. Въпреки това международният №9 е стигал най-малко до полуфинал на всеки от последните си четири шампионата на трева.

Карен Хачанов също не записа бърза или лесна победа против Камил Майхржак, като трябваше да заличава пасив от 0-4 в решаващия сет. Руснакът не показва неприятна форма в Париж, където стигна до мач с Карлос Алкарас, а в този момент е изправен пред нов сериозен тест.

Двамата са играли между тях единствено на хард, като разменят по една победа В Монреал и Синсинати.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР