Днес отново стигаме до вечния въпрос - какво са сготвя?

...
Днес отново стигаме до вечния въпрос - какво са сготвя?
Коментари Харесай

Бърза и здравословна: Най-вкусната рецепта за пълнено авокадо

Днес още веднъж стигаме до безконечния въпрос - какво са сготвя? Но желая да сготвя не просто каквото и да е - желая да е нещо бързо, вкусно и по опция здравословно.

Ето за какво през днешния ден сме решили да ви предложим една доста истинска рецепта, включваща един от най-полезните и хубави плодове, до които имаме достъп - авокадото. 
 image2_16x9.png Годината на Дракона идва: ето всичко, което би трябвало да знаем за 2024 и нейния настойник На фокус
Да, авокадото е плод, който на усет прилича зарзават, а по хранителни качества наподобява на ядка. 

Интересното при хората, които са опитвали авокадо, е, че те или го обожават, или не го понасят и в никакъв случай повече не го вкусват. Няма приблизително състояние. Ако вие сте измежду феновете на авокадото, тази гениална рецепта е за вас!

Време за подготвяне: Под 30 мин.

Нужни артикули (за 4 порции):
2 бр. по-едро авокадо 4 яйца сол на усет черен пипер на усет ситно нарязан бекон чери домати (нарязани на дребно) свеж босилек настърган чедър нарязан на дребно зелен лук
Начин на подготвяне:

Загрейте фурната авансово на 200°C. Разрежете авокадото на половина и премахнете ядката. Сложете половинките на авокадото върху тава, покрита с хартия за печене и в случай че е нужно издълбайте малко от плода, с цел да си извършите повече място.

 авокадо tasty.co

Чукнете по едно яйце във всяка дупка и поръсете със сол и пипер на усет.

 авокадо tasty.co

Отгоре сложете добавка по желание - бекон, чери домати, чедър или композиция от трите.

 авокадо tasty.co

Печете към 15 мин. или до момента в който яйцето се сготви съгласно усета ви. След като извадите тавата от фурната, поръсете авокадото с пресния босилек и лука. Приятен вкус!

 авокадо tasty.co



За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР