Днес отборите на Септември и Верея ще дадат тон за

...
Днес отборите на Септември и Верея ще дадат тон за
Коментари Харесай

Септември и Верея дават тон за последния кръг от редовния сезон в Първа лига

Днес тимовете на Септември и Верея ще дадат звук за последния кръг 26-и от постоянния сезон в Първа професионална лига. Мачът няма да бъде от основно значение за двата отбора. Домакините сигурно ще останат във втората осмица, само че все още са с много положителни индикатори и няма потребност да се тормозят за оцеляването си в елита, в случай че не изпаднат в кякаква сериозна рецесия. Старозагорци пък към този момент си подсигуряваха, че ще играят в плейофите в първата шестица.

Въпреки това всеки от двата отбора ще желае да прибави нови три точки в актива си, с цел да приключи положително постоянния сезон. В първия и единствен мач сред двата отбора в елита досега софиянци реализираха триумф с 1:0 в гостуването си в Стара Загора. Сега играчите на Верея са настървени за реванш, само че визитата им в столицата сигурно няма да бъде изключително лека.

Септември може да разчита на най-хубавото, с което разполага. Треньорът Николай Митов няма проблеми с контузени или осъдени играчи. Очаква се той да пусне в игра Галев на вратата и Дяков, Елтон, Добрев и Луис в отбрана. Пред тях отбранителни халфове ще бъдат Сандански и Иванов, а Галчев ще работи като плеймейкър. Гади и Тилев ще оперират на двете крила, а офанзивата ще води Тошев.

В същото време Верея идва без контузените Андонов и Вълчев. Треньорът Благомир Митрев се чака да заложи в този мач на Цинцарски под рамката, а пред него защитният вал ще е формиран от Илиев, Мунин, Минев и Сюлеймани. Елиаш и Ндонг ще са двамата опорни халфове, а Йорданов и Огнянов ще работят на двете крила на офанзивата. Христов ще бъде в ролята на таран, а зад тила му поддръжка ще му оказва Домовчийски.

Първа професионалналига, 26-и кръг:

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) - ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА)

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ: Галев, Дяков, Елтон, Добрев, Луис, Сандански, Иванов, Гади, Галчен, Тилев, Тошев

ВЕРЕЯ: Цинцарски, Илиев, Мунин, Минев, Сюлеймани, Елиаш, Ндонг, Йорданов, Огнянов, Домовчийски, Христов

Стадион: " Васил Левски ", София
Съдия: Георги Давидов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 26 кръг, петък 16 март  Септември (София) 17:30предстои  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР