Днес от запад облачността ще се увеличава и вплътнява и

...
Днес от запад облачността ще се увеличава и вплътнява и
Коментари Харесай

Новата седмица идва с голямо застудяване

Днес от запад облачността ще се усилва и вплътнява и вечерта в западните региони ще завали слаб дъжд. Не са изключени поледици.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югозападен, вятър. Максималните температури едва ще се покачат и ще са от 5° до 10°.

През нощта, основно в Западна България, ще има валежи от дъжд, в планините от сняг. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Не са изключени поледици. Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред минус 1° и 4°.

В неделя от запад облачността краткотрайно ще се раздра и намалее, само че през по-голямата част от деня над Източна България ще се задържи забележителна и тук-там в югоизточните региони ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който след обяд краткотрайно ще се ориентира от юг-югозапад.

Вечерта от запад облачността още веднъж ще се усили и ще стартират превалявания от дъжд, а вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е до сдържан, и с него ще стартира да прониква по-студен въздух.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР