Днес от ЦСКА трябва да обявят два входящи трансфера, научи

...
Днес от ЦСКА трябва да обявят два входящи трансфера, научи
Коментари Харесай

Ново 20: Освен защитник, днес ЦСКА ще обяви и привличането на френски халф, научи ФАКТИ

Днес от ЦСКА би трябвало да разгласят два входящи прехвърлянето, научи ФАКТИ от свои източници. Докато за прехвърлянето на нидерландския централен бранител Мено Кох от белгийски първокласен КАС (Ойпен) се знае още от вторник, то обстановката към възможния предстоящ нов полузащитник на " армейците " е по-мъглива, нагледно казано.

Според информацията, с която разполага медията ни, " алените " са спрели на френски отбранителен халф, чието име обаче се пази в строга загадка.

Вчера медията ни Ви срещна с два други разновидността за халфовата линия на тима, воден от Бруно Акрапович. Ставаше дума за молдовеца Каталин Карп и конгоанеца Ганели Имбула, които са свободни сътрудници. Изглежда обаче, както постоянно се случва, в ЦСКА са предпочели да се спрат на трети, друг от първите два вид.

От друга страна, трансфер на французин няма да е абсурден, поради това, че напоследък " армейците " съществено поглеждат към френския пазар. От него пристигнаха Тибо Вион, Брадли Мазику, Амос Юга, беглецът с неразбираема орис Жул Кейта и продаденият неотдавна от ЦСКА в Панатинайкос Юнус Санкаре.

Може единствено да се допускат аргументите за това, само че една от предпоставките е, че изпълнителният шеф на клуба Пламен Марков, защото игра във Франция, има положителни контакти с локални сътрудници. А въпреки това, техническият шеф на " армейците " - британецът Алън Пардю, също има сериозен афинитет към френския футболен пазар. За това свидетелства интервалът му като управител на елитния британски Нюкасъл, където в титулярния състав на " свраките " имаше повече французи, в сравнение с британци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР