Днес от 7.00 до 12.00 часа ще има мирна демонстрация

...
Днес от 7.00 до 12.00 часа ще има мирна демонстрация
Коментари Харесай

1000 машини на мирна демонстрация по Цариградско шосе

Днес от 7.00 до 12.00 часа ще има мирна проява с към 1000 машини - строителна техника, в отбрана на сектора. Това оповестиха през вчерашния ден от Камарата на строителите в България.

Машините ще са без вериги и ще бъдат разположение по бул. " Цариградско шосе " в сектора от огромен търговски център в посока - излаз от София. Ще бъде импортирана и подписка в поддръжка на строителните компании в Президентството и в Министерски съвет, подкрепена от към 53 000 души. Подписката ще бъде връчена на първо време - в 9.30 ч., в Народното събрание.

С подписката и митинга ние споделяме на политиците: " Чуйте и ни вижте! Вие вършете вашата работа и ни осигурете успокоение, с цел да вършим ние нашата ", сподели Председателят на УС на Камарата на строителите в България (КСБ) инж. Илиян Терзиев. Той предизвести, че в случай че не бъдат чути, строителите ще премине към протестни деяние в отбрана на правата им, работата, законността и сигурността.

От Камарата упорстват в подписката да спре потреблението на сектора за политически цели и предизборна пропаганда (от страна на опозицията), прекратяване на разпространението на недоказани обществени изказвания за корупция в строителството, да има сигурност и предвидимост за сектора, системност и предвидимост за развиването на бранша, изключително в дълготраен проект, съблюдаване на законите както от сектора, по този начин и от политиците.

Вчера ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява по bTV митинга на строителите. " За пръв път едрият бизнес в България ще стачкува против опозицията ", означи тя.

Нинова посочи, че сигнал на Българска социалистическа партия до прокуратурата за неуредици при пътното строителство е единен от държавното обвиняване с различен - от европейската работа за битка с измамите ОЛАФ: " Защо не изкарат машините против основния прокурор, за какво не изкарат машините против ОЛАФ? ".

Нинова запита и за какво не е имало митинги, когато Бойко Борисов обществено и без законово съображение е спирал публични поръчки за милиони.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР