Днес от 17:30 часа ЦСКА и Левски ще играят на

...
Днес от 17:30 часа ЦСКА и Левски ще играят на
Коментари Харесай

Днес е дербито ЦСКА - Левски

Днес от 17:30 часа ЦСКА и Левски ще играят на Националния стадион " Васил Левски ".

" Червените " са първи във краткотрайното класиране, " сините " са четвърти. Елин Топузаков е краткотраен ментор на Левски, той наследи в отбора Станимир Стоилов, който реши да се раздели със " синия " клуб.

Не се чака Топчо да прави фрапантни промени, по отношение на построения от Стоилов жанр.

При ЦСКА ситуацията е доста любопитно откъм стартов състав. Саша Илич непрекъснато прави опити като към този момент удържа тима на първа позиция с необятна ротация.

Очаква се през днешния ден Бусато да е вратар за ЦСКА, а защитния вал да бъде образуван от Матей, Юга и Петров/Кох. Атаката на " алените " би трябвало да води Назон.

Има огромна възможност ЦСКА да излезе в дербито с 6 халфа. Най-атакуващият вид е по фланговете да работят Гарсес и Де Нойер, Кареасо да бъде пратен отдясно на полузащитата, с цел да противодейства на извънредно мощния ляв фланг на Левски с Цунами и Уелтън. Шопов да играе вместо по-бавния Жеферсон в лявата зона. А Линдсет и най-много Хайнц да имат съвсем напълно офанзивни задания.

Дали Гарсес, Кареасо, Шопов, Де Нойер, Линдсет и Хайнц ще излязат дружно като титуляри за ЦСКА следва да разберем. Подобен ход обаче би бил доста забавен от тактическо естество...
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР