Днес от 17.30 ч. в зала Петър Стайков на КДК

...
Днес от 17.30 ч. в зала Петър Стайков на КДК
Коментари Харесай

За празника на града, община Смолян с нов албум

Днес от 17.30 ч. в зала „ Петър Стайков ” на КДК ще бъде открита фото галерия и представяне  на албум „ Смолян ”, като част от програмата на Община Смолян,посветена на 110-годишнината от Освобождението на Родопите.

Фотосите, изпълнили залата, са част от благосъстоянието на албума, събрал в себе си близо 400 фотоси.
Почти две години създателите са работили за основаването на този рекламен артикул. Първата им работна среща е била на 20 февруари 2021 година, а премиерата – през днешния ден. Албумът отразява всичко по-важно от живота на Смолян и общината. Доминират обаче естествените дадености на края, туристическите забележителности, културните прояви. Достатъчно място е отделено на личностите от вчерашния и днешния ден, които имат принос за популяризирането на Смолян, Родопите и България.
Издател е Община Смолян. Автори са Светозар Казанджиев и Сашо Сарандалиев. Преводът на британски е на Мария Петкова. Редактор е Валя Василева. Консултанти са Марин Захариев, Цветанка Илиева и Ефтима Петкова.
По време на премиерата искащите ще могат да си купят албум, който е превъзходен подарък за близки, другари и посетители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР