Днес от 16:00 часа се променя организацията на движението при

...
Днес от 16:00 часа се променя организацията на движението при
Коментари Харесай

Променят организацията на движението при южния вход на село Донино

Днес от 16:00 часа се трансформира организацията на придвижването при южния вход на село Донино на кръстовището с третокласния път III-5524 Донино – Кметовци. Изменението планува еднопосочно прекосяване на моторни транспортни средства, движещи се от Габрово по основния път I-5 Дряново – Габрово към селото и ограничение на трафика в посока от селото към първокласния път.

Включването на придвижването от южната част на с. Донино, в това число пътуващи от път III-5522 Габрово – Орловци – Донино и от път III-5524 Донино – Кметовци – Боженците към път I-5 в направления Габрово и Велико Търново ще се реализира през пътен възел „ Донино “ .

Трафикът се контролира от отвесна сигнализация . Промените се постановат цел обезпечаване сигурността на придвижване и понижаване на риска от настъпване на пътнотранспортни катастрофи. Измененията са съгласувани със Сектор „ Пътна полиция “ при ОД на МВР-Габрово и Дирекция „ ПБПДРПМ “ при Агенция „ Пътна инфраструктура “- София.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР