Днес от 13:00 часа българско време в централата на УЕФА

...
Днес от 13:00 часа българско време в централата на УЕФА
Коментари Харесай

Кои ще са големите сблъсъци на 1/8-финалите на ШЛ?

Днес от 13:00 часа българско време в централата на УЕФА в Нион ще се изтегли жребият за 1/8-финалната фаза на Шампионската лига. 16 тима, които минаха груповата фаза на най-престижната клубна футболна конкуренция, чакат да схванат своите първи противници в елиминациите. Осемте отбора, които приключиха преди всичко в своите групи, са сложени в жребия. Това са настоящият притежател на трофея Реал Мадрид, три тима от Премиър лийг – Манчестър Сити, Челси и Тотнъм, водачите в Серия „ А “ и Бундеслигата – Наполи и Байерн (Мюнхен), както и португалските грандове Порто и Бенфика. Поставените тимове по традиция ще бъдат домакини в реваншите на 1/8-финалите.

Непоставени са: Ливърпул, Пари Сен Жермен, Милан, Интер, Борусия (Дортмунд), Айнтрахт (Франкфурт), Република България Лайпциг и Брюж.

На 1/8-финалите не могат да се паднат тимове от една страна, а също така между тях не могат да играят отбори, които са били в една група в предходната фаза на шампионата.

Първите срещи от 1/8-финалите на Шампионската лига ще се изиграят на 14-и, 15-и, 21-ви и 22-ри февруари. Реваншите на 7-и, 8-и, 14-и и 15-и март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР