Днес от 12:00 ч. до 19:00 ч. и в събота

...
Днес от 12:00 ч. до 19:00 ч. и в събота
Коментари Харесай

Ограничават движението на камиони по част от магистрала „Тракия“

Днес от 12:00 ч. до 19:00 ч. и в събота (18 март) от 08:00 ч. до 14:00 ч., се лимитира придвижването за тежкотоварни коли над 12 тона в сектора от 5-ти до 23-ти км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).
Прочетете още
Временната организация е заради упования натоварен трафик за почивните дни.

Движението по мостовото оборудване при 20-ти км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента, напомнят от АПИ. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, съобщи Българска телеграфна агенция.

Движението в сектора беше лимитирано за няколко часа в два следващи дни – 10 и 11 март.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР