Днес от 11 часа в столичния парк-хотл „Витоша” ще бъде

...
Днес от 11 часа в столичния парк-хотл „Витоша” ще бъде
Коментари Харесай

Оцелелите в Купата тръпнат за осминафиналите

Днес от 11 часа в столичния парк-хотл „ Витоша” ще бъде теглен за жребия за идната фаза в шампионата за Купата на България през сезон 2017/2018. След мачовете по средата на предходната седмица 16 тима стигнаха до този стадий, като цели 6 от тях са от Втора лига.

Проследете жребия онлайн посредством Gong.bg!

Монтана, Ботев Враца, Локомотив София, Литекс, Струмска популярност и Царско село са представителите от втория ешелон на родния футбол. Последните два имаха много по-приемливи противници в 1/16-финалите – надлежно Созопол и Нефтохимик, до момента в който останалите до един се изправиха против тимове от елита. Монтана постави кол в колелата на Черно море (2:1), а загубата докара до оставката на към този момент някогашния треньор Георги Иванов-Гонзо. Ботев Враца в профил с продължения Пирин (3:1), Локомотив София надделя Верея (2:1), до момента в който Литекс реализира най-малък триумф над Витоша Бистрица (1:0).

Всички резултати от 1/16-финалите за Купата

Иначе от Първа лига в жребия ще вземат участие ЦСКА, Левски, Лудогорец, Берое, Дунав Русе, Септември София, Славия, Етър, Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. За разлика от предходния чоп, днешният ще бъде цялостен, т.е. няма да има никакво авансово систематизиране и всеки може да се падне с всеки.

Осминафиналите в шампионата също се играят в една среща (с продължения и дузпи при тъждество в постоянното време), като хазаин ще бъде отборът изтеглен първи. Мачовете ще се играят на 24, 25 и 26 октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР