Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на

...
Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на
Коментари Харесай

Хиляди варненци ще останат без ток днес

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в региона на гр. Варна - кв. Владислав Варненчик - 1-ви, 3-ти и 4-ти микрорайон, оповестиха за Varna24.bg от Електроразпределение Север АД.

Също от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в региона на гр. Варна - кв. Възраждане, м-ст Планова, м-ст Кочмар, м-ст Сълзица, м-ст Пчелина.

От 09:00 ч. до 16:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Варна – част от м-ст Боровец Юг, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1544.

Днес от 09:00 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на профилактика на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Варна - карето, заключено сред Крайбрежна алея, бул. Приморски, Летен Театър в Морската градина, електрозахранени от Търговско предприятие 161.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Девня - промишлена зона, компаниите Девня Солар ЕАД и Каолин ЕАД, електрозахранени от Търговско предприятие ГРУ Солар про.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване сички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Синдел – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Гара, Търговско предприятие 2 и Търговско предприятие 3.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Синдел, с. Юнак, с. Дъбравино, с. Гроздьово, с. Казашка река, с. Аврен, с. Садово, с. Венелин, с. Цонево, с. Нова шипка, с. Бързица, с. Царевци, с. Величково, с. Цонево, с. Дебелец, с. Сава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР