Днес още сутринта облачността от запад ще започне бързо да

...
Днес още сутринта облачността от запад ще започне бързо да
Коментари Харесай

Какво ще е времето на Бъдни вечер и Коледа

Днес още сутринта облачността от запад ще стартира бързо да понижава, до вечерта и над източните региони. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София към 9°,  оповестиха от

Над Черноморието

облачността ще бъде забележителна, само че ще остане без дъжд. Към края на деня ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб вятър, най-вече от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините

облачността бързо ще намалее до слънчево време. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 2°.

В събота (24 декември)

сутринта ще е съвсем безшумно и тук-там в равнинната част от страната ще има мъгла. Още преди обяд от запад облачността още веднъж ще стартира да се усилва и след обяд и през нощта против Коледа на обособени места, основно в източната половина от страната, ще превали слаб дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще се усили до сдържан. Минималните температури в събота ще са към нулата, дневните най-вече сред 8° и 13°.

На Коледа (в неделя)

облачността още веднъж ще се раздра и ще намалее, вятърът ще отслабне, в доста региони до вечерта ще стихне. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, дневните - съвсем без смяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР