Днес още преди обяд от северозапад валежите бързо ще спрат,

...
Днес още преди обяд от северозапад валежите бързо ще спрат,
Коментари Харесай

Днес валежите спират. Максималните температури ще са между 11° и 16°

Днес още преди обяд от северозапад преваляванията бързо ще спрат, облачността ще се раздира и понижава, след обяд над доста региони до слънчево. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в източните региони - сдържан. Минималните температури са сред 7° и 12°. Дневните температури ще се намалят още и оптималните ще са сред 11° и 16°.

Над Черноморието до обяд ще е най-вече облачно и тук-там ще има превалявания. След обяд от север преваляванията ще стопират, облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Дневните температури ще са 13°-14°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще се усили и ще е към 3 бала.

В планините от запад преваляванията бързо ще спрат. Облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. Вятърът ще е сдържан до мощен, от север-североизток, по най-високите елементи от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

В началото на новата седмица ще е относително студено; доста ще се намалят минималните температури и на обособени места във високите полета, ниските планински региони и котловините в понеделник и вторник ще са под нулата, по-високи ще останат в крайните източни региони. Максималните в понеделник ще са сред 9° и 14°, през идващите дни постепенно ще се покачват. Над Западна и Централна България ще е слънчево, само че заран тук-там в низините и котловините ще бъде мъгливо. Над източните региони ще има забележителна ниска облачност, на обособени места ще преръмява.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР