Днес Opel обяви, че изцяло електрическата версия на Mokka, позната

...
Днес Opel обяви, че изцяло електрическата версия на Mokka, позната
Коментари Харесай

Opel Mokka-e става Mokka Electric и обещава по-голям пробег

Днес Opel разгласи, че напълно електрическата версия на Mokka, позната досега на пазара като Mokka-e и най-продаван електрически SUV в своя сегмент в Германия през октомври и ноември, към този момент ще се предлага с обозначението Mokka Electric.

По-важното в анонса на марката обаче е това, че вследствие на нанесени промени и оптимизации, електрическият автомобил към този момент предлага още по-голям свободен пробег и по-голяма мощ.

Mokka Electric получава по-мощен електрически мотор- 156 конски сили, а вследствие на консолидираното на батерия с по-голям капацитет- 54 kWh, към този момент дава обещание и самостоятелност от 406 километра (до 338 при настоящата си версия).

При съществуване на подобаваща инфраструктура, батерията може да бъде презаредена до 80% за към 30 минути на бърза зарядна станция (100 kW), а за спомагателното успокоение на пътя способстват и оптимизациите довели до намаляването на разхода на сила до равнище от 15.2 kWh на 100 километра.

" e става Electric ", разяснява , изпълнителен шеф на Opel. " С новото означение, ние подчертаваме, че Opel Mokka предлага още повече развлечение при шофиране с електричество. Това е електромобил, който е несравнимо в своя сегмент. Още от лансирането си на пазара, нашият извънреден стилен SUV впечатлява хората със своя самоуверен и изчистен дизайн, самостоятелен темперамент и потвърдена ежедневна склонност. А с новото електрическо задвижване и по-голямата батерия, в този момент вършим Mokka Electric още по-мощен, още по-ефективен и по-добър ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР