Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката

...
Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката
Коментари Харесай

Съдът във Враца остави в ареста мъжа, обвинен в убийството на Христина в Бутан

Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В. Д. от с. Бутан. Той е упрекнат в това, че на 13 октомври 2020 година, към 20 ч., в употребена от него къща в с. Бутан съзнателно е умъртвил Христина Хазири от Перник, като й е нанесъл удари по главата и тялото с крайници и с корав предмет.
За тежкото престъпно закононарушение заяви медията ни.



При постановяването на най-тежката мярка за неотклонение съдът реши, че от събраните въпреки и на този ранен стадий доказателства може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към осъщественото закононарушение. Макар и да има непрекъсната адресна регистрация съществува и хипотетична опция той да се укрие, с цел да затрудни следствието. В общественото обграждане В. Д. е прочут с неприятна характерност. Обвиняемият е осъждан. Престъплението, в което е упрекнат В. Д. – ликвидиране – е тежко, съзнателно закононарушение, което се санкционира с отнемане от независимост от 10 до 20 години. „ Постановената мярка за неотклонение „ задържане под стража “ подхожда на личността на дееца и на тежестта на осъщественото действие “ - се споделя още в претекстовете на съда.
Определението на Окръжен съд - Враца не е дефинитивно, а предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд - София в тридневен период от през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР