Днес, около 13:00 ч. Десислава Иванчева ще бъде конвоирана до

...
Днес, около 13:00 ч. Десислава Иванчева ще бъде конвоирана до
Коментари Харесай

Бивщата кметица Десислава Иванчева е завела дело срещу Сливенския затвор

Днес, към 13:00 ч. Десислава Иванчева ще бъде конвоирана до Административния съд Сливен, пишат на страницата и във Facebook нейни подръжници.

Тя е завела дело за безучастие от страна на администрацията на пандиза, в Сливен, която държи в ръцете си здравето и живота й.

" Неведнъж Деси ви е споделяла, че от години има обучение на хипофизата, което се управлява с медикаменти, с цел да не прерасне в злокачествено. Към момента молбата й, дружно с всички болнични проучвания през годините е оставена без разглеждане, а тя надлежно без животоспасяващите я медикаменти.

Освен това Деси скоро може да остане без зъби. Молбата й за съответно лекуване от пародонтолог също е забавена няколко месеца.

Призовават се медии да отидат пред съда през днешния ден.

Иванчева е в пандиза в Сливен от 4 месеца, откакто през ноември Върховният касационен съд дефинитивно я осъди на 6 години затвор и 12 000 лв. санкция. Бившата ѝ заместничка Биляна Петрова беше наказана на 5 години затвор, а предшественикът на Иванчева като кмет на " Младост " – Петко Дюлгеров получи 4 години затвор.

Бившата кметица и заместничката й са наказани, че са взели 70 хиляди евро рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин, а Дюлгеров е бил медиаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР