Днес официално стартираме рубриката сигурни футболни прогнози, като основната ни

...
Днес официално стартираме рубриката сигурни футболни прогнози, като основната ни
Коментари Харесай

Рубрика: Сигурните футболни прогнози за днес

Днес публично стартираме рубриката " сигурни футболни прогнози ", като главната ни цел е да предлагаме такива мачове, които са с най-малък риск и са с огромна възможност да ни донесат триумф в платформите за онлайн заози като 7777.bg . Целта ни е всеки месец да записваме над 65% успеваемост в прогнозите ни, само че няма да се задоволяваме с това, а ще търсим оптимално висок коефициент на потребно деяние на нашите футболни прогнози. Ето и предложенията ни за петък:
21:30 часа: Хофенхайм - Байерн Мюнхен (от The Dalai Lama)
Втората част от Бундеслигата стартира с замайващ петъчен мач – Хофенхайм против Байерн Мюнхен. Предлагаме ви да се концентрирате върху баварците, които са обвързване да вземат триумфа в Зинсхайм. Мюнхенци са втори в подреждането и ще са длъжни да се потрудят крепко, с цел да вземат първото място, а посещение на Рейн-Некар Арена не е от най-приятните неща в живота на немски футболист.
Въпреки това неувереното показване на Хофе вкъщи подготвя за обоснован триумф на хората на Нико Ковач като посетител. Друг фактор е, че Байерн е най-силният посетител в Бундеслигата.
Прогноза : Байерн да завоюва (коефиициент: 1.50)
ВИЖТЕ СТРАХОТНИТЕ БОНУСИ НА 7777.BG (18+)
21:45 часа: Норич - Бирмингам (от Mr. Corner)

" Канарчетата “ водят яростна борба за продобиване на директна промоция за Висшата лига, като са трети в подреждането – на четири пункта от водача Лийдс. Норич няма право на неточност в днешния мач на „ Кароу Роуд “, а и статистиката демонстрира, че при последните четири срещи сред двата тима „ канарчетата “ са записали три победи и едно тъждество против отбора от Бирмингам.
Прогнозата за този мач е победа за Норич с „ еднакъв няма залог “ (1.33), а за по-смелите чиста победа за домакините е на коефициент 1.85.
ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПЛАТФОРМАТА ЗА ОНЛАЙН ЗАЛОЗИ НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ
21:00 часа: Витес - Екселсиор (от The Gambling Guy)

В холандската Ередивизия довечера има единствено един дуел, само че той е задоволителен, с цел да попадне в графата " сигурни ". Един против различен се изправят един от най-хубавите домакините средщу един от най-слабите посетители. В последните си 5 мача Витес има 4 победи и 1 тъждество вкъщи, до момента в който пропадането на Екселсиор в гостувания продължава - 1 победа и 4 загуби при позволени цели 15 попадения. ЕДинственият проблем е, че Витес няма победа вкъщи над този противник в последните 3 мача, само че сериите са за това, с цел да бъдат нарушавани.
Прогноза : Победа за Витес на коефициент 1.30. За феновете на риска може да се опитва над 2.5 гола за домакина (2.06)
Първата колонка на рубриката " Сигурни футболни прогнози " е с общ коефициент е 2.59, а всеки, който до момента не се е възползвал, може да направи регистрация на 7777.bg и да вземе 100%
бонус първи депозит до 100 лв. .
Може да се запознаете в детайли с задачата на рубриката " Сигурни футболни прогнози " тук !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР