Днес официално стартирам предизборната си кампания за кмет на София. Избрах

...
Днес официално стартирам предизборната си кампания за кмет на София. Избрах
Коментари Харесай

Мая Манолова: Аз съм наясно с проблемите на "Люлин

Днес публично пускам предизборната си акция за кмет на София. Избрах да го направя като отида в три от кварталите на столицата - “Люлин ”, " Красна поляна "  и " Младост "  като знак и ангажимент към жителите, че ще бъда на терен постоянно, когато има проблем за решение. Защото София не е единствено " София 1 000 ", София е " Люлин ", " Младост ", Панчарево, " Обеля ", София е всеки един квартал и всяко едно обитаемо място. Това е в центъра на моята стратегия по какъв начин би трябвало да променим нашия град, заяви самостоятелният кандидат за кмет на София Мая Манолова на среща с жителите на " Люлин ", съобщи ТОПНОВИНИ.

" Не е почтено налозите на всички да отиват  за вложения и облагородяване единствено в центъра и да се вършат единствено централните булеварди, а след това ремонт на ремонта, а в огромните квартали да не се случва нищо.  " Люлин е с над 200 000 души население и всеки един човек, който живее в " Люлин " е не по-малко столичанин от тези на жълтите павета. Това би трябвало да бъде в основата на общинската политика пртез идващите години. Това считам да вършим дружно, сподели Манолова.

" Бюджетът на столицата би трябвало да е децентрализиран. Всичко би трябвало да е обществено и транспарантно ", заяви тя.

" Аз съм наясно с проблемите на " Люлин ". Не е почтено децата да нямат къде да спортуват. Трябва да има детска ясла и детска градина за всяко дете в столицата ", сподели още Мая Манолова.

" Ставайки кмет, аз няма да заставам в кабинета си. Като омбудсман бях на всички места, по този начин ще бъде и в този момент ", даде обещание тя, като добави, че ще чува от първо лице казусът на всяко младо семейство .
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР