Днес официално стартираха продажбите на новите iPhone XS и iPhone

...
Днес официално стартираха продажбите на новите iPhone XS и iPhone
Коментари Харесай

Теленор даде старт на продажбите на iPhone XS и iPhone XS Max в България

Днес публично стартираха продажбите на новите iPhone XS и iPhone XS Max в България! Смартфоните могат да се намерят в Технополис, iStyle, А1 и Теленор и други

Само мобилният оператор Теленор обаче провежда особено събитие за публицисти, на което бяхме посетители тази заран. Видео от него можете да видите тук:



Цените на устройствата стартират от 1659,99 лева за iPhone XS 64 GB, с двугодишен контракт за абонаментен проект Тотал 44.99 и 1859,99 лева за iPhone XS Max 64 GB, с двугидишен контракт за абонаментен проект Тотал 44.99. Устройствата се оферират и на лизинг.



iPhone Xs и iPhone Xs Max употребяват ново, по-здраво стъкло. Te се оферират в 3 нови цвята. Корпусите им са с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. iPhone Xs идва с 5.8-инчов OLED екран с 458ppi. iPhone Xs Max употребява 6.5-инчов OLED панел, също с 458ppi. iPhone Xs и iPhone Xs Max имат версии с 64 GB, 256 GB и 512 GB вградена памет. Двата модела разполагат с двойна 12-мегапикселова камера. Eдната е с широкоъгълен обектив, а другата – с двойно оптично нарастване. Предната камера е 7-мегапикселова, като към нея има обособена инфрачервена камера и dot проектор. Te се употребяват от системата Face ID. Според Apple това е най-сигурната сходна система на пазара.

Повече за самите смарт телефони на Apple можете да видите в информацията, която публикувахме директно след тяхното публично показване тук

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР