Днес обсъдихме варианти за излизане от кризата. Предложеният от тях

...
Днес обсъдихме варианти за излизане от кризата. Предложеният от тях
Коментари Харесай

Вили Лилков: Ако кризата в СОС се задълбочи и общината ще влезе в криза

Днес обсъдихме разновидности за излизане от рецесията. Предложеният от тях проект е уголемен вид на оферти от нас още през 2023г. Това съобщи общинският консултант от " Синя София " Вили Лилков в ефира на БТВ след извършената среща по покана на Васил Терзиев и Борис Бонев.

Председателят на " Синя София " описа, че на днешната среща са предложили утрешното съвещание на СОС да бъде отсрочено, с цел да проведат съвещания в по-широк вид, в които да търсят поддръжка и от ГЕРБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

" Нашето предложение е избиране на краткотраен ръководител до избиране на непрекъснат, избиране на непрекъснатите комисии на паритетен принцип и всички партии да имат посланичество в тях, кметът да показа управническа стратегия и стратегия за промени, Общинският съвет да показа оперативна стратегия, както и приемане на бюджета ", доълни той.

Лилков е на мнение, че общинския съвет е в рецесия. Според него в случай че това продължи по-дълго време, и самата община ще влезе в рецесия.

" Без определен ръководител не могат да се структурират комисии, а без определени комисии отчетите не могат да стигат до зала, кметът ще бъде усложнен да организира промени. В момента има стотици подадени преписки от районните кметове, от селските кметове, от основния проектант, които чакат решение ", безапелационен е професорът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР