Днес обръщаме внимание на един нов проект в ж.к. Кайсиева

...
Днес обръщаме внимание на един нов проект в ж.к. Кайсиева
Коментари Харесай

М Арт - една сграда, която изкарва ж.к. Кайсиева градина от сивотата


Днес обръщаме внимание на един нов план в ж.к. Кайсиева градина, който към този момент започва своето осъществяване и се чака да бъде приключен през 2022 година. Представяме ви, която се предлага извънредно от организация Комфорт Брокърс. Изпълнителят на плана е дълготраен, приближен техен сътрудник и има редица приключени обекти в своето портфолио.

Проектът включва визия, жанр, страхотни архитектурни разпределения и качествено осъществяване. За построяването й се употребяват най-голям клас материали. Ситуирана в ж.к Кайсиева градина, се откроява от останалите планове в региона и основава усещание за и иновативност, успокоение и първокласно довеждане докрай на общите елементи, което е особено за плановете в по- централните региони на гр. Варна.

Още едно от преимуществата на постройката е, че ще бъде топлофицирана и всеки притежател ще може да избира, дали да употребява от услугите за топла вода и отопление.



ще бъде построена на седем етажа, от които шест жилищен и един сутеренен. Ще се състои от три входа и предлага на бъдещите притежатели чудесни благоприятни условия за избор сред двустайни и тристайни жилища. На този стадий към момента можете да отправите своите запитвания за съответни изложби и параметри на жилища. Сградата разполага с външен паркинг и самостоятелни паркоместа, които могат да бъдат закупени в допълнение.



Модерна визия, верни форми, функционални разпределения, Топлоелектрическа централа – това са единствено част от удобствата, които строителят е приготвил за всички Вас.

Жилищен регион Кайсиева градина претърпя изключителна рационализация в последните години, придобивайки нов образ и доста по-добра инфраструктура. Той предлага на живущите всички нужни връзки за един удобен и спокоен живот, както от позиция на транспортни връзки и напредване, по този начин и във връзка с търговски обекти, клиники, образователни и детски заведения и прочие. Освен всичко изброено квартала се характеризира с улеснение, необятни пространства и съществуване на зелени площи, което способства за спокойствието и качеството на живот на неговите жители.



За повече информация, резервация и презентация можете да се обърнете към организация на телефон 052/ 600 458 .

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР