Днес облачността ще се задържи значителна. Около обяд от запад

...
Днес облачността ще се задържи значителна. Около обяд от запад
Коментари Харесай

Дългоочакван дъжд ще ни навести днес

Днес облачността ще се задържи забележителна. Около обяд от запад ще стартира да се раздира и след обяд, над северозападната част от страната ще намалее до най-вече слънчево.
Над планинските региони и тук-там в Горнотракийската равнина ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът краткотрайно ще се ориентира от северозапад и ще е слаб до сдържан, в крайните източни региони ще е от югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.
Над планините облачността ще е забележителна, в масивите от Южна България след обяд купесто-дъждовна. На места там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.
Над Черноморието облачността ще е забележителна, на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22-25°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР