Днес облачността ще остане по-често значителна, след обяд - купесто-дъждовна.

...
Днес облачността ще остане по-често значителна, след обяд - купесто-дъждовна.
Коментари Харесай

Времето днес: Валежи и гръмотевици

Днес облачността ще остане по-често забележителна, след обяд - купесто-дъждовна. Ще има превалявания, най-вече слаби, по-интензивни и съпроводени с гръмотевици ще са основно към и след обяд в планинските региони от Западна България, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Към вечерта преваляванията ще отслабват и стопират. Вятърът ще остане от изток-североизток, слаб, в източните региони - до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 24 и 29 градуса, в София - към 25 градуса.

Максималните температури ще бъдат сред 23 и 28 градуса

В планините облачността ще бъде забележителна и ще има превалявания от дъжд, по-интензивни и обилни в масивите от Западна България. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток, в западните региони - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

Съветвам родителите да не вземат чадъри, тъй като до 14 часа през днешния ден сигурно няма да вали, сподели още той

По Черноморието облачността ще е променлива и тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 24-26 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в най-южните региони след обяд ще се усили до 4 бала.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР