Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Newsweek обяви Тръмп за победител в дебата, Байдън предизвика дълбока паника сред демократите

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в загуби от своя предходник Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в първия ефирен спор, уверени са в редакцията на американското списание Newsweek, написа " Фокус ".

" Губещ: Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в “, гласи присъдата на изданието. Отбелязва се, че последните изследвания на публичното мнение демонстрират, че Байдън е почнал да укрепва позициите си против Тръмп и е трябвало да се показа сполучливо на дебатите.

Според списанието Тръмп се е държал по-добре от съперника си и даже някои демократи са признали, че представянето му е било по-силно. " Победител: Тръмп “, заключава Newsweek.

Първият ефирен спор сред сегашния и някогашния президент на Съединени американски щати се организира в четвъртък в Атланта, Джорджия. На Байдън и Тръмп бе неразрешено авансово да повдигат тематики за диалог. Микрофоните на политиците бяха заглушени, до момента в който не им бе давана думата.

Телевизионният канал CNN означи, че представянето на Байдън на дебата е основало суматоха в редиците на Демократическата партия, а NBC на собствен ред писа за " групово самоубийство “ на демократите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР