Днес облачността ще намалява до предимно слънчево. След обяд главно

...
Днес облачността ще намалява до предимно слънчево. След обяд главно
Коментари Харесай

Дъждът спира, но времето остава облачно

Днес облачността ще понижава до най-вече слънчево. След обяд основно над планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и там ще превали. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Минималните температури ще са сред 12° и 17°, по Черноморието – малко по-високи, в София – към 13°; оптималните ще са сред 24° и 29°, в София – към 25°.

Над планините ще доминира слънчево време. Значителна ще е облачността над масивите от Западна България и след обяд там ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, преди обяд с повече облаци над южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала, в най-южните региони 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 10 мин. и залязва в 19 ч. и 30 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 20 мин. Луната в София изгрява в 10 ч. и 22 мин. и залязва в 20 ч. и 56 мин. Фаза на луната: три дни след новолуние.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР